Nieuws

Etos Monique Summer Event 2018

Zaterdag 9 juni organiseerd Etos Monique een Summer Event. Een evenement vol verwennerijen en belevenissen in hartje Twello is een leuk gezellig uitje voor iedereen! Laat je tijdens dit evenement, samen met je moeder, schoonmoeder of vriendinnen lekker in de watten leggen.

Het evenement is zaterdag 9 juni 10.00-17.00 uur.

 

Sen & Zo bij Etos Monique

Nu verkrijgbaar bij Etos Monique een mooie lijn producten van Sen & Zo.

Ervaar de heerlijke geuren van Sen & Zo gebaseerd op de pure elementen uit de natuur

De parfums van Sen & Zo zijn samengesteld door ’s werelds beste parfumeurs  en zorgen voor een intense beleving de hele dag.    

Etos Monique 10 jaar !

Op zaterdag 1 oktober bestaat Etos Monique 10 jaar.

Een feestelijke dag die u beter vrij kunt houden. Een dag met diverse demonstraties, goodie bags, leuke aanbiedingen, een prijzenrad en heel veel gezelligheid. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Demonstraties van 10:00 – 17:00 uur

Visagie - Welke kleur of welk type foundation past het beste bij u? Laat u adviseren.

Beauty Mania bij Etos Monique

Beauty Mania Events bij Etos Monique. De komende 2 weken staan bij Etos al in het teken van Beauty Mania, maar die twee dagen zijn er bij Etos Monique ook leuke make-up demonstraties. Kom langs bij ons in de winkel tussen 10:00 en 17:00 uur. Hieronder het programma van 25 maart, programma voor 1 april volgt nog.

Vrijdag 25 maart van 10:00 – 17:00 uur

10:00 – 13:00 uur    Visagie

14:00 – 17:00 uur    Nagels lakken/manicure en hairstyling

Gratis mondzorgadvies bij Etos Monique

Donderdag 17 maart a.s. is Mondhygiëne Praktijk Deventer vanaf 9:30 uur de gehele ochtend aanwezig in onze winkel voor gratis mondzorgadvies.

Kom voor een goed advies naar onze winkel en maak kans op een gratis elektrische tandenborstel!

In het kader van de week van de mondhygiënist wordt dit georganiseerd. Naast het advies ook een leuke goodie bag voor u!

 

 

 

Louis Widmer nieuw in assortiment

12 oktober 2015 - Per direct hebben wij het mooie Zwitserse merk Louis Widmer in ons programma; de Nr. 1 in dermatologische huidverzorging. Voor alle producten geldt:

  • Dermatologisch getest
  • Hypo-allergeen
  • Niet comedogeen
  • Licht geparfumeerd en 100% ongeparfumeerd
  • Dierproefvrij

Inclusief de Remederm serie, aanbevolen door dermatologen.

 

 

 

 

Nieuw beeldmerk Etos

14 september 2015 - Hoe de tijden ook zijn veranderd, deze filosofie vormt na al die jaren nog steeds de basis van het merk. Omdat we zo trots zijn op onze roots, krijgt het logo van toen weer een prominente plek als gezicht van Etos. En dat niet alleen, omdat we bij Etos vernieuwing ook hoog in het vaandel hebben, betekent dat - naast onze vertrouwde aantrekkelijke prijzen en goede deals - ook nieuwe producten, diensten en activiteiten. We willen natuurlijk wel de beste drogist blijven, waar je het meeste waar voor je geld krijgt!

Groot succes met Tom Coronel en Amando

5 september 2015 - Gisteren was Tom Coronel met zijn Dakar Buggy bij ons te gast ter promotie van Amando gezicht- en huidverzorgings producten. Tom nam tijd voor iedereen voor selfies, handtekeningen, vragen etc. Volgens Tom waren er wel 500 kinderen langs geweest die met het Klompenspel bezig waren. Velen dachten dat Tom de gezochte vos was. Tijdens de promotie en de komende dagen is er een leuke actie met Amando geschenkverpakkingen.

Amando promotie met Tom Coronel

Tom Coronel komt met de Dakar Buggy naar Etos Monique in Twello tijdens het jaarlijkse klompenfeest.

Meppel, september 2015 – Op vrijdag 4 september a.s. is het een groot feest bij Etos Monique in  Twello,  er komt namelijk speciaal bezoek van Tom Coronel. De bekende coureur Tom Coronel zal van 11:00 tot 15:00 uur aanwezig voor de winkel van Monique Lubberts.

Vaderdag open "Brommers Kiek'n"

Tijdens het evenement Brommers Kiek'n in Twello is Etos Monique ook geopend. Het belooft een leuke dag te worden met veel te kiek'n!

Mannen, vaders, opa’s opgelet! Tijdens het Vaderdag ‘mannen’ weekend staat alles op zaterdag en  zondag in het teken van Brommers Kiek’n. De beste plek voor mannen om even te kiek’n en proaten. Ontsnap van de drukte thuis en laat het shoppen over aan de dames. In het centrum van Twello zullen verschillende bedrijven zich promoten op het gebied van twee- en vierwielers.

Website vernieuwd

De Etos Monique website is vernieuwd om mee te gaan met de huidige tijd waarin vaak smart phones en tablets gebruikt worden om online informatie te zoeken. De site is nu op alle apparaten goed leesbaar en daardoor ook veel makkelijker te bedienen.